Serviciile noastre includ atat transporturi in regim complet, cat si transporturi in regim de si grupaj sau cu incarcare partiala.

Transportul in regim de camion complet (Full Truck Load) reprezinta solutia perfecta pentru situatiile in care volumul marfurilor expediate ocupa intreg spatiul dintr-un camion. Insa, clientul nu este conditionat de o anumita cantitate de marfa, ci doar inchiriaza tot autovehiculul pentru transportul pe care intentioneaza sa-l efectueze. In cazul transportului complet sau exclusiv, marfa este incarcata din punctul de colectare si descarcata doar la adresa de livrare, fara opriri pe traseu. Avantajele serviciilor de transport FTL sunt timpul scurt de livrare si folosirea exclusiva a camionului, chiar daca se utilizeaza sau nu capacitatea totala de incarcare.

Transportul in regim de camion partial (Less Then Truckload) reprezinta o varianta eficienta din punct de vedere al costurilor. Clientii nostri au posibilitatea de a transporta diverse cantitati de marfa, dar fara a inchiria intreg camionul. Aceasta procedura permite mai multo tipuri de produse sa calatoreasca impreuna, in grupaj, chiar daca apartin unor proprietari diferiti.

  • Transporturi de marfuri generale
  • Conditii de maxima siguranta
  • Eficienta costurilor
  • Monitorizarea zilnica a camioanelor
  • Solutii adaptate nevoilor de transport ale clientilor
Ai intrebari? Suna la:
+40374862867
Lorem Ipsum Dolore

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord