Servicii eficiente de transport marfa intern si international
Rezerva-ti cursa acum! Iti garantam profesionalism, seriozitate si solutii personalizate. Iata cat de simplu este sa beneficiezi de executia rapida a comenzii tale.
Servicii
Punem accent pe siguranta marfurilor si promptitudinea livrarii. Iti oferim servicii de transport marfa cu flota proprie si proceduri logistice complete prin casa de expeditii.
Regim FTL si LTL

Transport marfa generala in regim complet si grupaj sau partial

Agabaritic

Adaptabilitate si consiliere pentru livrari speciale la timp si in siguranta

ADR

Dotare tehnica optima ce ofera conditii de transport marfuri periculoase

Platforme

Asistenta si transport pe platforma la standarde inalte de calitate

Cisterna

Distributie rapida si transport cu cisterna a marfurilor si combustibililor

Despre noi
Casa de expeditii si firma de transport cu o vasta experienta pe piata si zeci de clienti interni si externi. Ne bazam pe un colectiv tanar, competent si dinamic ca sa oferim cele mai bune servicii de transport intern, intracomunitar si extracomunitar. Gestionarea inteligenta a fluxului de marfuri intre punctul de origine si destinatia de livrare reprezinta misiunea principala a companiei noastre. Inca de la infiintare, Zoom Cadiss asigura si realizeaza deplasarea in spatiu a diverse categorii de bunuri, la timp si in siguranta, satisfacand cerintele clientilor la standarde inalte de calitate si responsabilitate.
Avantaje
O dovada a angajamentului nostru sunt beneficiile oferite clientilor si ajutorul specializat pe parcursul intregului proces de transport.
01
Preturi competitive

Oferim solutii promte si eficiente, la costuri rentabile si predictibile

02
Asigurari de risc si CMR

Raspundem de integritatea marfurilor de la primire si pana la predarea lor

03
Servicii logistice integrate

Efectuam o gama extinsa de transporturi in Romania si Europa

04
Siguranta si securitate

Ne mandrim cu conditii optime si zero incidente de transport

05
Performanta operationala

Optimizam rutele in functie de cerinte si respectam termenele de livrare

Raza de acoperire
Maximizarea eficientei in fluxul de operatiuni ce vizeaza transportul marfurilor este posibila doar prin intermediul unui partener de incredere. Zoom Cadiss ofera expertiza locala, insa acoperire europeana pentru a indeplini nevoile specifice ale clientilor din diverse industrii.
  • Germania
  • Spania
  • Franta
  • Anglia
  • Elvetia
  • Turcia
  • Ungaria
  • Polonia
  • Slovenia
  • Italia
> 250
Camioane
>100
Clienti
>75000
Curse
>10 ani
Experienta
Parteneri
ROCKWOOL ROMANIA

ROCKWOOL România SRL este parte a ROCKWOOL Group. Reprezentăm Grupul la nivel local, oferind sisteme avansate de izolații pentru clădiri.

În ROCKWOOL Group, ne angajăm să îmbunătățim viețile tuturor celor care implementează soluțiile noastre. Avem expertiza necesară pentru abordarea celor mai mari provocări actuale ale dezvoltării sustenabile, de la consumul de energie și poluarea fonică, până la reziliența la foc, deficitul de apă și inundații. Gama noastră de produse reflectă diversitatea nevoilor lumii în care trăim, ajutând toate entitățile implicate să reducă propriile emisii de carbon.

Vata bazaltică este un material versatil și reprezintă baza tuturor diviziilor noastre de business. Cu aproximativ 11,600 de colegi pasionați din 39 de țări, suntem liderul mondial în soluții bazate pe vată bazaltică, de la izolații generale de clădiri până la plafoane acustice, de la sisteme de placări exterioare până la soluții horticole, de la fibre create pentru utilizare industrială până la izolații pentru industria navală și platforme marine

AZOMURES an AMEROPA COMPANY

Azomures este principalul producator de fertilizanti pentru agricultura, cu un portofoliu de produse care acopera nevoile fermierilor din Romania, asigurand in acelasi timp solutii de fertilizare si pentru agricultura altor tari. 

Obiectivul nostru este sa devenim compania cea mai dinamica din regiune, propulsati de siguranta si calitate, construind parteneriate pentru viitor. Ne-am asumat rolul de a produce si a livra in mod sustenabil ingrasaminte de calitate pentru agricultura de azi si de maine.

Producem fertilizanti bazandu-ne activitatile pe elemente ale fizicii si chimiei, ale stiintei, dar in acelasi timp punem pasiune in ceea ce facem si reusim sa ramanem mereu aproape de oameni.

Folosite responsabil, produsele noastre aduc beneficii pentru milioane de oameni, ceea ce ne determina sa credem ca misiunea noastra nu este in zadar.

Azomures isi asuma responsabilitatea de a deveni un partener al comunitatii locale prin sustinerea unor proiecte in domenii cheie: educatie, cultura, sanatate, social, mediu si sport, menite sa ajute la dezvoltarea unei societati mai bune si a unui mediu mai curat.

AUSTROTHERM ROMANIA

Austrotherm Com SRL, expertul dumneavoastra in termoizolatii, face parte din grupul austriac Schmid-Industrie-Holding si detine in prezent 18 fabrici de polistiren in 11 tari in Europa Centrala si de Est. Avand la baza tehnologia si calitatea austriaca, Austrotherm Com SRL, detine in Romania doua fabrici de polistiren expandat si extrudat, in Bucuresti si localitatea Horia, jud. Neamt, capacitatea anuala de productie a acestora fiind de 700.000 m³ de polistirent expandat si 150.000 m³ de polistiren extrudat.

In cei 20 ani de activitate pe piata din Romania ne-am concetrat atentia pe productia de materiale termoizolante astfel incat sa va asiguram confortul termic al locuintei dumneavoastra si reducerea cheltuielilor de intretinere. Garantia produselor noastre o reprezinta standardul de calitate impus de normele in vigoare ale comunitatii europene.

Pe langa termoizolatii, Austrotherm produce si profile pentru fatada, intr-o gama impresionanta, de la ancadramente pentru usi si ferestre, solbancuri si cornise, chei de bolta si capiteluri, la pietre de basaj si multe altele. Acestea sunt rezistente la incovoiere, se prelucreza usor si pot fi utilizate atat in restaurarea cladirilor vechi, permitand mentinerea stilului arhitectural, cat si pentru constructiile noi, conferindu-le un aspect special.
 

Certificari
Calitatea si credibilitatea serviciilor noastre este dovedita prin respectarea standardelor, normelor si licentelor nationale si internationale pentru transportul de marfuri.
Certificare ISO 9001
Certificare ISO 14001
Certificare ISO 45001

Loading map ...

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord