Despre noi
Our vision
Zoom Cadiss se dedica in totalitate furnizarii constante de transport de inalta calitate. Ne dorim sa conectam oameni si locatii, sa construim relatii si parteneriate pe termen lung si sa investim in dezvoltarea infrastructurii pentru a aduce valoare tuturor colaborarilor noastre.

Actionam conform standardelor de moralitate si etica si ne desfasuram activitatea intr-o maniera eficienta, cu grija fata de mediul inconjurator si responsabilitate pentru siguranta angajatilor si a comunitatii din care facem parte. Credem cu tarie in rezultatele obtinute pana in prezent si, prin abordari specifice, luam in considerare imbunatatirea continua pentru a oferi cele mai bune solutii de mobilitate la nivel intern si international.
Misiune
Suntem intotdeauna in miscare si conectati la flota proprie, dar si la operatorii pe care ii contractam. Serviciile de transport sunt elementul cheie al economiei, iar misiunea noastra este sa realizam transporturi de marfuri multi-specializate pentru a contribui activ la dezvoltarea societatii. Ne selectam cu grija colaboratorii, aducem valoare clientilor si transformam situatiile atipice in oportunitati, ca sa putem ajunge cat mai aproape de excelenta.
Informatii
Valorile organizationale sunt repere principale pentru coordonarea transporturilor de marfuri. Prin fiecare actiune pe care o intreprindem, participam la succesul si cresterea profitabila a clientilor si colaboratorilor nostri. Suntem deschisi la negocieri si propuneri, garantam calitatea serviciilor, punem accent pe performanta si gasim intotdeauna solutii si rute optime astfel incat transportul de marfa sa se desfasoare in deplina siguranta si in cel mai scurt timp posibil. Actiunile Zoom Cadiss sunt ghidate de procese decizionale flexibile, dar, ne asiguram ca, in acelasi timp, fiecare angajat respecta rigoarea procedurilor implementate. Astfel, promovam o cultura interna puternica si optimizam eficienta lanturilor de aprovizionare cu solutii de transport complete.
Valori

 

  • Servicii de calitate
  • Parteneriat
  • Retea la nivel global
  • Transport rapid
  • Profesionalism
Formular colaborare parteneri

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord